SmartPod

Neem Uw Bedrijf In De Toekomst

SmartPod is een revolutionaire IoT smart service software voor kleine bedrijven.

Voor een fractie van de prijs van een high end systeem geeft SmartPod je meer functionaliteit, Plug and Play en geimplementeerd op locatie, dus geen cloud waar gespioneerd kan worden op je data en geen extern onbeveiligde toegang.

SmartPod heeft zo veel functionaliteiten en mogelijkheden, dat het teveel om op te noemen is op webpagina, maar hier een aantal van de geweldige applicaties onze klanten kunnen gebruiken met SmartPod. Niemand anders bied deze functionaliteit op dit moment aan en is exclusief voor Etheria klanten. De code is door ons geschreven en uitgerold met multi-nationals.

Werknemer en Klant GezondheidMet Etheria’s SmartPod kan je een of twee detectors gebruiken voor het monitoren van brand, rook tot gas en veel meer! Geef je werknemers het gevoel dat ze op een veilige werkplek werken en dat er constant bijgehouden word dat er geen schadelijke stoffen aanwezig zijn.

BeveiligingEen volledig beheerd smart beveiligings oplossing, dat jouw meldt wanneer er een raam nog openstaat, deuren niet op slot zijn en zelfs of er beweging is en waar precies, waarna de beveiligings camera een video stream kan sturen om te bekijken wat er gebeurt als je niet meer op kantoor bent.

Werknemer monitoringSmartPod geeft je de mogelijkheid om te bepalen wie waar mag gaan op kantoor, wanneer ze binnen zijn gekomen met alleen hun mobiel als volgsysteem. SmartPod geeft je volledig controle over een grote campus, parken of alleen een klein kantoor.

Transit Beheer Op AfstandHeeft u een vloot aan auto's of bezorgingen te volgen, geen probleem, SmartPod volgt auto's, bezorgingen en zelfs of een auto bijna geen benzine meer heeft, hoeveel kilometers gereden en locaties van het afgelopen jaar of een melding krijgen wanneer een auto een service beurt nodig heeft.

Nuts ControleBespaar je bedrijf tot €9.000 per jaar met het SmartPod Nuts module. Alleen electriciteit of ook gas erbij, SmartPod can apparatuur aan en uit schakelen wanneer nodig, of welk apparatuur veel stroom gebruikt, en kan bepalen hoeveel stroom je gebruikt en dit kan optimaliseren. Onze klanten houden van deze module met volledige controle over energie gebruik en inzichten.

Algemeen RoamingMisschien heeft u behoefte om iets anders te volgen of te monitoren op afstand. GPS nodig voor het volgen van vee of 4G roaming in bestelbussen of auto's, geen probleem, we leveren het met onze management controle module.

Vele bedrijven denken eraan om gebruik te maken van Smart Business met behulp IoT, maar beveiliging van data en controle in de cloud te brengen schikt hun af. Met SmartPod blijft u compleet in controle van uw data, zelfs van afstand via een beveiligde verbinding, zonder enig risico voor uw data.