Remote Services

De Nieuwe Manier Van Toegang Op Afstand

Remote Services

Voor onze ITaaS klanten bieden we een dienst bestaande uit vier oplossingen, genaamd Remote Services.

Remote Services geeft onze klanten en Etheria de meedere gedeeltes van controle en zichtbaarheid van diensten op afstand van kantoor. Dit geeft klanten de keuze om inzicht te krijgen in diensten als IoT SmartPod notificaties op afstand, zoals brand of gas meldingen of zelfs meldingen van het beveiligings pakket! De klant kan direct zien wat er op kantoor gebeurt en de mogelijkheid om appartuur aan of uit te schakelen zelfs vanuit een ander land. Onze gespecialiseerde op afstand VPNs, niet te verwarren met ons kantoor tot kantoor VPN, laat elke eigenaar en werknemer, gezien de wensen, toegang tot het kantoor van afstand, voor een fractie van de kosten van andere providers.

4G Backup Diensten

Etheria Remote Services geeft onze klanten de mogelijkheid om 4G backup toe te voegen aan hun bestaande internet dienst. Met de Remote Services blackbox kunnen we jouw internet verkeer sturen via de 4G verbinding wanneer nodig, zodat je internet verkeer stabiel blijft werken los van de problemen van uw Internet Provider! Met 4G backup kunt u met een gerust hart werken zonder zorgen over uw verbinding op kantoor.

Remote beheer en monitoring

Etheria bied aan al onze ITaaS klanten toegang op afstand, monitoring en beheer door onze NoC. We installeren een speciale blackbox op locatie voor onze klanten, zodaning voor toegang tot het lokale kantoor netwerk ter bescherming en hulp of afstand om problemen direct op te lossen. Dit betekend ook dat de klant zelf haar netwerk kan beheren en inzien de status ervan, inclusief IoT en aanpassingen maken waar nodig.

Toegang van Afstand met Business Anywhere

Business Anywhere is een specifiek Etheria product dat uw werknemers toegang geeft tot elk kantoor, op elk moment, vanuit elk netwerk en elk land. Weining bedrijven kunnen deze mogelijkheid aanbieden voor een concurrende prijs. Toegang kan ingeschakeld worden op elk aangegeven moment.

Beheer Op Afstand Via Onze App

Voor bepaalde klanten hebben we iOS en Android Apps beschikbaar voor notificaties en kantoor beheer, recht vanuit je telefoon of tablet. Nieuwe diensten die geimplementeerd worden zullen zichtbaar worden op alle verschillende beheer apparaten en mogelijkheden.