IT As A Service

Complete IT Afdeling Tot Uw Beschikking

Volledige IT Ervaring Zonder Gedoe.

Waarom meer betalen voor een IT-dienst met een ondermaatse ervaring? Met de decennialange ervaring in installatie, beheer en het onderhouden van IT-systemen, nemen de verantwoordelijkheid over uw IT-omgeving graag uit handen.

We leveren tot 52 diensten binnen ons portfolio en geven u een complete IT-ervaring voor de prijs van een enkele persoon.

Anti-Ransomware

Monitoring op Afstand

Windows Beheer

Anti-Virus

Hosted Telefonie

Beveiligde VPNs

Energie Beheer

Internet Diensten

Inventaris Beheer

Mobiele Diensten

Powerline Verbindingen

En Nog Veel Meer

"De Beste IT Service Voor De Laagste Prijs"

Smart Kantoor

Smart Kantoor

Neem uw bedrijf mee in de toekomst met echte Internet of Things (IoT), met onze SmartPod technologie krijg je geïntegreerde Smart Functies voor klein en middengrote bedrijven.

Een ecosysteem voor Smart Sloten, Cameras, Apps, Smart Beveiligde WiFi en volledige Windows beveiliging en het minimaliseren van ongewenst data versturen naar de cloud.

Complete Beveiliging

Complete Beveiliging

Ransomware en virussen worden een steeds groter probleem en zonder de juiste beveiliging experts is het een kwestie van tijd voordat het u overkomt. Dit is een serieus probleem voor elk bedrijf.

Zet jezelf in een modus om je bedrijf, financiën en data te beschermen. Laat ons met behulp van onze zelfontwikkelde oplossingen alle gaten dichten, die de meeste IT bedrijven over het hoofd zien.

Dit is een standaard dienst inbegrepen bij Etheria ITaaS. Beveiliging gaat bij ons voorop.

Echte Specialisten

Echte Specialtisten

Etheria heeft specialisten op elk gebied. Mochten ze niet beschikbaar zijn vanwege onvoorziene omstandigheden, hebben we goedgekeurde derde partijen beschikbaar. Dit doen we om binnen ons SLA te blijven.

Etheria bestaat uit Technisce Architecten en Engineers die een achtergrond hebben in het leveren van oplossingen voor mutlinationals met de hoogste kwaliteit. U kunt zelf ervaren hoe een optimale IT omgeving kan werken.

Systemen die stabiel zijn en optimaal werken, zodat u zich kan focussen op wat belangrijk is.

IT Infrastructuur is de ruggengraat van IT dienstverlening

Bedrijfsapplicaties op fysieke servers draaien is arbeidsintensief om te beheren en uit te breiden. Maak uw IT infrastructuur simpel en efficient door gebruik te maken van onze jarenlange ervaring met het virtualiseren en optimaliseren van servers en applicaties.

Op Locatie (Prive) Cloud

Liever je data locaal op locatie houden, kies dan voor een Prive Cloud op locatie, data blijft locaal met "disaster-recovery" bescherming.

Publieke Cloud - AWS, Azure, etc.

Als u zoekt naar een oplossing met kleine initiele investeringskosten en "pay as you grow" model, dan is de Publieke Cloud de juiste keuze.

Standaard Server Beheer

In het geval dat u servers op locatie heeft en wilt dat we het beheer hiervan overnemen, dan is dit ook geen probleem.

Netwerken en Connectiviteit

Door middel van managed netwerk onderhouden en optimaliseren we uw netwerk met professionele ondersteuning en updates aan netwerk diensten. Problemen met slechte WiFi verbinding zijn verleden tijd. We hebben uitgebreide ervaring in netwerk ontwerp en optimalisatie. Hierdoor garanderen we dat uw netwerk en uw bedrijf tot zijn volle potentieel komt.

Netwerk Management

Netwerk geoptimaliseerd voor video conference en chats of het netwerk geoptimaliseerd voor VoIP bellen of een aangepaste oplossing.

Managed WiFi

Volledige indoor en outdoor WiFi bereik zonder bereikloze gedeeltes. Zonder het op te merken schakelen tussen verschillende WiFi access points. Wij zorgen dat uw draadloos netwerk werkt zoals het bedoelt is.

Managed Powerline

Verwijder de netwerk kabels en maak gebruik van het bestaande elektriciteit netwerk op kantoor. Powerline ondersteund op dit moment snelheden tot 1Gigabit per seconde.

IT Support Diensten

Een nieuwe manier van IT support.
24/7 support voor uw bedrijf als dit nodig is, transport tracking met behulp van GPS, monitoring van de beveiliging van uw systemen en kantoor.

Support op Locatie

Maandelijks Onderhoud

Netwerk Beheer & Monitoring

Disaster Recovery Plan

IT Support