Ervaren IT Experts

Laat uw IT omgeving niet over aan amateurs

Etheria Consulting

Etheria Consulting bestaat uit de meest ervaren IT experts

Het bedrijf dat jouw niet alleen IT diensten aanbiedt, maar ook Internet of Things, Telefonie, toegang op afstand en veel meer. Stel je een bedrijf voor welke je werknemers kan opleiden om zichzelf te beschermen als extra in het standaard pakket of stel je voor dat een bedrijf zijn eigen app kan leveren om de beveiliging te monitoren of je elektriciteitsrekening naar beneden brengen.

Wij als Etheria zijn onderscheidend omdat wij ons thuis voelen in elke bedrijfsomgeving, of het nou gaat om een kleine organisatie, een middelgroot bedrijf, of een multinationals, we staan klaar voor elke uitdaging!

Meer info →

Stabiliteit en Continuiteit

Hoe vaak is uw emailserver onbereikbaar geweest? Hoe hebben medewerkers toegang tot het kantoornetwerk wanneer ze mobiel zijn?

Inbegrepen bij onze supportdienst installeren we een VPN systeem, zodat medewerkers makkelijk en veilige toegang kunnen krijgen tot alle bedrijfsapplicaties en verder kunnen werken alsof ze op kantoor zijn. We plaatsen een firewall om de veiligheid van je bedrijfsomgeving te kunnen waarborgen. En we stellen een back-up 4G verbinding in zodat je je geen zorgen hoeft te maken als het internet eruit ligt. Dit zijn standaard onderdelen die tot onze support behoren.

Meer info →
About Us